Leer België beter kennen

Belangrijke data voor uw agenda

  1. Marxistische Zomerscholing in België: Van zondag 23 juli om 16 uur tot vrijdag 28 juli om 16 uur en van zondag 30 juli om 16 uur tot vrijdag 4 augustus om 16 uur. Eerste week: Voor beginners (geen voorkennis nodig): Leven en denken van Che Guevara en inleiding in marxistische politieke economie. Voor gevorderden (voorbereiding nodig): Het fascisme en hoe ertegen te vechten en De communistische partij en het front. Tweede week: Voor beginners (geen voorkennis nodig): Het fascisme en hoe ertegen te vechten. Voor gevorderden: (voorbereiding nodig) De actualiteit van het marxisme, waarom en hoe bestudeer je het, het Kapitaal van Marx en marxisme en ecologie.
  2. Vakantie onder vrienden in de Belgische Ardennen (Natoye). Het zomerkamp van de PVDA in België is dit jaar van donderdag 10 augustus tot dinsdag 15 augustus. Wie belangstelling heeft kan bij de NCPN een folder opvragen.
  3. Che Presente! De jaarlijkse Cuba-viering vindt plaats op zaterdag 28 oktober a.s. Op al deze activiteiten komen we nog nader terug, maar noteer alvast de data in uw agenda.