Dringend! Belangrijk! Doen!

Wie helpt ons Nederland te verrijken?

Manifest zoekt nog vertalers
Manifest en NCPN zoeken dringend goede/snelle vertalers Engels-Nederlands (het liefst in het bezit van email, maar dat is zeker geen vereiste). Dagelijks komt er veel materiaal binnen dat we niet beschikbaar kunnen stellen aan de leden en sympathisanten van de partij en de lezers van Manifest, omdat we het niet kunnen vertalen. Bovendien beschikken we over een groot aantal zeer actuele en politiek interessante boeken, die niet op de Nederlandse markt zullen verschijnen, maar wel erg belangrijk zijn als tegenwicht tegen de mediamanipulatie in ons land. We zoeken ook goede vertalers Nederlands-Engels om NCPN-materiaal beschikbaar te maken voor buitenlandse belangstellenden. Wie zich wil inzetten kan contact opnemen met Wil van der Klift (070-3603676) of via email: manifest@ziggo.nl.