'Voorwaarts!' het blad van de CJB

'Voorwaarts!' bestaat in september twee jaar! Elke maand staat het vol met interessante en leuke artikelen. Wil je op de hoogte blijven van kritische, creatieve, politieke standpunten van en voor jongeren, dan is 'Voorwaarts!' onmisbaar. 'Voorwaarts!' staat voor een ander geluid: rebels als het gaat om onrecht en oorlog en met een rode achtergrond. Ontdek wat communisme betekent voor jongeren. Je krijgt 'Voorwaarts!' elke maand in de bus voor maar 10 euro per jaar! Een keer op proef nemen kan ook! In de redactie van 'Voorwaarts!' is overigens ook nog plaats voor enthousiaste medewerkers. Maak een vuist voor de opbouw van de NCPN Jongerenbeweging.

In Voorwaarts van oktober o.a.:

Wil je meer weten over de CJB? Mail dan naar: ncpn_jongeren@hotmail.com. Zelf iets schrijven voor 'Voorwaarts!'? Stuur het op naar: ncpn_voorwaarts@hotmail.com. Bijdragen voor Voorwaarts storten op: girorekening 6391313 ten name van NCPN landelijk te Amsterdam o.v.v. Jongeren/Voorwaarts.