Voorwaarts! het blad van de CJB

Voorwaarts! groeit! In deze tijden van verrechtsing, oorlog en bezuinigingen gaat de redactie er hard tegenaan. Wil je op de hoogte blijven van kritische, creatieve, politieke standpunten van en voor jongeren, dan is Voorwaarts! onmisbaar. Voorwaarts! staat voor een ander geluid: rebels als het gaat om onrecht en oorlog en met een rode achtergrond. Ontdek wat communisme betekent voor jongeren. Je krijgt Voorwaarts! elke maand in de bus voor maar 15 euro per jaar! Een keer op proef nemen kan ook! In de redactie van Voorwaarts! is overigens ook nog plaats voor enthousiaste medewerkers. Maak een vuist voor de CJB en word lid!

In Voorwaarts! van april o.a.:

Wil je meer weten over de CJB? Oude nummers van Voorwaarts! bekijken? Neem een kijkje op: http://www.voorwaarts.net. Of mail naar: cjb@voorwaarts.net.

Zelf iets schrijven voor Voorwaarts!? Stuur het op naar: redactie@voorwaarts.net.

Een abonnement kost nu 15 euro per jaar (steun 30 euro). CJB-lidmaatschap is 7,50 per jaar. Een combinatie is 20 euro.

Bijdragen voor Voorwaarts! en CJB storten op: girorekening 6391313 ten name van NCPN landelijk te Amsterdam o.v.v. Jongeren/Voorwaarts.