Ingezonden: Stop Bush Limburg

7 mei ook protest in Maastricht: STOP BUSH, voor een rechtvaardige wereld!

Het comité 'Bush in Limburg' organiseert op zaterdag 7 mei protestacties in Maastricht. Deze acties zullen ook gevoerd worden onder de landelijke leuze: 'STOP BUSH, voor een rechtvaardige wereld!' Het programma begint zaterdag om 15.00 uur met een manifestatie op Plein 1992 (Centre Ceramique) en duurt daar tot 17.00 uur. Afsluitend zal er een demonstratieve optocht naar het Landbouwbelang plaatsvinden. Deze protesten komen niet uit de lucht vallen. President Bush predikt waar ook ter wereld voortdurend over Vrijheid, Democratie en Veiligheid, echter de praktijk is vaak anders. Het comité 'Bush in Limburg' vindt dat president Bush zich moet verantwoorden voor het Internationaal Gerechtshof voor de oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid die onder zijn verantwoordelijkheid worden gepleegd.

Het comite 'Bush in Limburg' bestaat uit: Maastrichts Vredesplatform, Vredesburo Heerlen, Keer het Tij Maastricht, Heerlen, Westelijke Mijnstreek en Nijmegen; Universitair Milieuplatform Maastricht, Kollektief Rampenplan, WFTR Heerlen, Landelijke Hogeschool en Universitair Milieuplatform, Platform Tegen de Nieuwe Oorlog Nijmegen, Groenlinks Maastricht, SP Maastricht, Dwars, JS en ROOD Zuid-Limburg.

Voor meer informatie:
Heerlen: 045-5725409, e-mail: Vredesburo.Heerlen at zonnet punt nl
Maastricht: 06-20302957, e-mail:
vredesplatform_maastricht at home punt nl