Filippijnen: Uitnodiging voor het Permanente Volkstribunaal


 

JoMa Sison, oprichter van de CPP en nu politiek vluchteling in Nederland, staat op de Europese terroristenlijst op last van de VS en de regering Arroyo, vanwege zijn consequente strijd tehgen de staatsterreur op de Filippijnen.


 

Van 21-25 maart wordt het vervolg van de Tweede Zitting van het Volkstribunaal gehouden. Het is van het grootste belang dat het tribunaal een succes wordt. Het zal de volks- en mensenrechtenorganisaties op de Filippijnen een stevige steun in de rug zijn in hun strijd tegen het dictatoriale regime van Arroyo. Wij hopen dat u een of meerdere dagen in de gelegenheid bent om het volkstribunaal bij te wonen (anpstreaming.datiq.net/perssupport/tribunaal.wmv ).

De Eerste Zitting over de Filippijnen ter berechting van de misdaden van de dictatuur van Marcos jegens het volk der Filippijnen, vond plaats te Antwerpen in 1980. Helaas is het nodig dat er nu een Tweede Zitting gehouden wordt. Of, zoals dominee Hans Visser het tijdens de opening verwoordde: het is verschrikkelijk dat na de barre jaren van het Marcos-regime nu het Arroyo-regime bestaat.

Wij rekenen op uw aanwezigheid: graag even een berichtje naar nfs@enefes.demon.nl

Financiƫle steun is hard nodig. Voor 50-100 euro bent u donor, voor 100-200 euro patroon en voor meer dan 200 euro sponsor. U helpt enorm door te storten op Rabobank Nr. 350083916 t.n.v. Stichting FREN, Utrecht o.v.v. Tribunaal.

Onderteken vandaag nog de verklaring van steun voor de Tweede Sessie over de Filippijnen van het PERMANENT PEOPLES' TRIBUNAL. (Onderteken op de link: http://philippinetribunal.org/index.php?option=com_facileforms&Itemid=77)

De Filippijnse bevolking heeft een sterke internationale oppositie nodig. De nabestaanden van de ruim 800 slachtoffers rekenen op u.

Met vriendelijke Groet,

Theo Droog

Voorzitter Nederlands-Filippijnse Solidariteitsbeweging

Namens,

Angie M. Gonzales, M.D.
Executive Director
International Coordinating Secretariat
Permanent Peoples' Tribunal
Second Session on the Philippines
21-25 March 2007
The Hague, The Netherlands

secretariat@philippinetribunal.org
messages@philippinetribunal.org

Solidair met de Filippijnen: "Wie meedoet raakt betrokken!"
Zie voor meer informatie over de Filippijnen onze website http://www.nefiso.nl