Van de redactie

De hoofdredacteur is weer in staat tot een - beperkte - bijdrage aan de productie van de krant. Het genezingsproces verloopt voorspoedig. Het is echter absoluut nodig om productie en redactie van de krant anders te organiseren. Daaraan wordt gewerkt, maar aan veel voorwaarden is (nog) niet voldaan en talloze vragen zijn nog niet beantwoord. We kunnen de leden en lezers daarom nog geen helder plan voorleggen. Er is besloten om Manifest 9 uit te geven met 12 bladzijden. Daarnaast worden er 4 bladzijden toegevoegd onder verantwoordelijkheid van een redactie van de solidariteitsgroep CubaSol. De interim-redactie hoopt Manifest weer op regelmatige basis te kunnen uitgeven, maar ziet op dit moment geen mogelijkheden om een krant van 16 pagina's te produceren. De redactie vraagt de lezers daarom nog om enig geduld en roept iedereen op die aan de PRODUCTIE van Manifest een bijdrage denkt te kunnen leveren dat te melden (bellen met kantoor: 020-6825019 of mailen naar manifest@ncpn.nl).