Skip navigation
Utrecht

CJB-afdeling opgericht in Utrecht!

Dit artikel verscheen in de editie van Manifest van woensdag 31 augustus 2022

Placeholder
NCPN

Zondag 21 augustus verzamelden jongeren uit de omgeving van Utrecht zich om de communisten uit het verleden te eren en de communisten van het heden een goede start te geven. De nieuwe afdeling van de Communistische Jongerenbeweging van Nederland in Utrecht is namelijk een feit!

Er was een korte toespraak voorbereid die werd voorgedragen door kameraad Celeste. Daarna volgde een korte mars naar Lepelenburg, waar een gezellige picknick plaatsvond en we de mogelijkheid kregen om met geïnteresseerden discussies te houden. Uiteraard werd Manifest, de krant van de NCPN, uitgedeeld en gelezen.

Wil je een abonnement op Manifest?

Met jullie hulp garanderen we een communistische visie op de actualiteit in Nederland

Manifest is de krant van de NCPN die tien keer per jaar verschijnt. Met Manifest blijf je op de hoogte van de actualiteit en van onze acties. Manifest belicht verschillende aspecten van de strijd in binnen- en buitenland, en publiceert analyses die inzicht bieden in de nationale en internationale ontwikkelingen vanuit een marxistisch-leninistisch perspectief. Neem nu een abonnement op Manifest of vraag een gratis proefabonnement aan.

Abonneer Nu!