Skip navigation
Activiteiten

Aankomende lokale activiteiten

Dit artikel verscheen in de editie van Manifest van woensdag 31 augustus 2022

Placeholder
NCPN

Stadswandeling: het rode verleden van Den Haag

Afdeling Zuid-Holland van de CJB

Op zaterdag 3 september organiseert de afdeling Zuid-Holland van de CJB weer een tour. Dit keer in Den Haag. Deze stad heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de Nederlandse arbeidersbeweging. We gaan langs verschillende plekken in de stad om ons te laten inspireren en we vertellen er een verhaal bij om wat meer context te geven. We gaan het hebben over o.a. een Koreaanse held, Haagse communistische verzetsstrijder, het verzet van studenten en anderen tijdens de Tweede Wereldoorlog en het laatste congres van de eerste Internationale die plaatsvond in Den Haag en waar de grondleggers van het wetenschappelijk socialisme Karl Marx en Friedrich Engels zelf bij aanwezig waren! Kom langs en wandel met ons mee. Mocht het weer het toelaten dan eindigen we met een gezellige picknick om na te praten.

We verzamelen om 13:00 uur bij Den Haag Centraal aan de voorkant.

Politiek Café in Tilburg

Afdeling Brabant van de CJB

Op 6 september organiseert de CJB Brabant bij Kim's Kroeg aan het Piusplein 61 in Tilburg om 19:00 uur een Politiek Café waar geïnteresseerden jongeren kennis kunnen maken met waar de CJB voor staat en wat we doen. Tot dan!

Politiek Café in Nijmegen

Afdeling Gelderland van de CJB

Op woensdag 14 september organiseert CJB Gelderland een politiek café over studentenstrijd! Hier zullen we praten over de studentenvakbond, de Niet-Mijn-Schuld campagne, onze standpunten en nog veel meer!

Wil je hierbij zijn? Kom dan op 14 september om 19.30 uur naar Café t' Haantje te Nijmegen!

Wil je een abonnement op Manifest?

Met jullie hulp garanderen we een communistische visie op de actualiteit in Nederland

Manifest is de krant van de NCPN die tien keer per jaar verschijnt. Met Manifest blijf je op de hoogte van de actualiteit en van onze acties. Manifest belicht verschillende aspecten van de strijd in binnen- en buitenland, en publiceert analyses die inzicht bieden in de nationale en internationale ontwikkelingen vanuit een marxistisch-leninistisch perspectief. Neem nu een abonnement op Manifest of vraag een gratis proefabonnement aan.

Abonneer Nu!